VELKOMMEN TIL SØFRONTEN LYSTBÅDEHAVN !

Søfronten Lystbådehavn 55°10,6N 11°38,4E ligger i Smålandshavet ved indsejlingen til Karrebæksminde og Næstved, til bagbord lige før klapbroen. Søfrontens vestlige molehoved er netop blevet forlænget for at sikre fuldstændig bølgelæ i havnen.

Karrebæksminde ligger ved Susåens udmunding i Smålandshavet . Det er et populært feriested og et lille fiskeleje med herlig stemning og miljø. Her er et stort udvalg af restaurationer og cafeer, samt supermarked, minigolf, camping og meget mere. Her er også mulighed for at købe røgede fisk til frokosten eller nyde en kølig forfriskning, mens du betragter livet langs kanalen.

"Søfronten" lystbådehavn har strøm og vand på alle broer. Diesel kan tankes ved servicebroen udfor havnehuset. Havnehuset indeholder bad og toiletter, også til handicappede og til familier, samt møntvask. Ring eller SMS til havnefogden på 40194736 eller email cheap polo ralph lauren sale havnekontoret@soefronten.dk for pladsreservation til din båd.

I havnehusets findes den hyggelige restaurant "Terrassen". Bordreservation på telefon 55450041.

Havnen har trådløst Internet (Hotspot), således at sejlerne i store dele af havnen kan anvende Internettet fra medbragte laptops.

Få meter fra havnen ligger en børnevenlig sandstrand (Blå Flag) med beach volley. Tennis- og petanquebane findes også ved havneområdet (udstyr kan lejes i havnehuset), og der er blot 4 km til en 18-huls golfbane i international standard (www.nngk.dk) med busforbindelse.

Planlæg en "overliggerdag" med masser af oplevelser. Kør med bussen de 10 km til Næstved, som er en af Danmarks ældste byer, der er kendt for sine middelalder huse og kirker. Danmarks mindste rytterstatue, grundlæggeren af byen i 1135 Peder Bodilsen findes på Hjultorvet. Næstved er en god handelsby med torvedage og et væld af spændende forretninger, restauranter og fortovscafeer. replik uhren Susåen løber igennem byen og forbi det smukke Herlufsholm med Kirke og Kloster, Kostskole siden 1565.I Næstveds omegn er der mulighed for endnu flere oplevelser:

BonBon-Land (www.bonbonland.dk), et eldorado for hele familien med 70 sjove forlystelser.

Holmegård Glasværk (www.holmegaard.com), se hvordan glas bliver til kunst.

En kanotur på Susåen (www.kanoudlejning.dk).

Gavnø Slotspark (www.gavnoe.dk), tidligt om foråret med tulipaner senere med roser samt slottet og den smukke kirke.

Gavnø og Næstved kan også besøges med rundfarten "Friheden" (www.rundfart.dk) en enestående naturoplevelse.

Få flere oplysninger i Næstved-Egnens Turistbureau A/S (www.visitnaestved.com) eller hent brochurer på havnekontoret.

SØFRONTEN LYSTBÅDEHAVN er ikke det værste sted at blæse inde !

Havnefogden giver gerne råd og vejledning ved henvendelse i havnekontorets åbningstid eller på tlf. (+45) 40194736, telefax (+45) 55440444 eller email havnekontoret@soefronten.dk

 

Deutsch  English
Søfronten ligger her:

Klik for at se billedet i fuld størrelse

Galleri
Klik for at se billederne i fuld størrelse


Klik her for at se flere billederAlle luftfotos er leveret af Dansk Luftfoto (www.danskluftfoto.dk)

All text and images contained herein are owned by and are copyright © 2003, 2004, 2005, 2006 Alpina Shipping Agencies ApS. None of the contents of this site may be reproduced or republished.