Bådpladser og vinteropbevaring

Søfronten Lystbådehavn er en privatejet lystbådehavn, vi tilbyder gratis trådløst internet og gode toilet-/badefaciliteter samt lækker badestrand i nærheden.

Læs mere om muligheder og priser her:

Brug af slæbestedet samt P-tilladelse (udleveres af havnefogden) til vore P-båse er inkluderet i pladslejen (i det omfang der er ledige pladser).

Fra tanken på servicebroen sælger vi miljøvenlig Shell GTL Fuel til Shell’s listepris. Det er et røg- og lugtfrit produkt, som især er en kæmpefordel for motorbåde, som ofte har problem med røg, lugt og sod på agterdækket. Produktet koster lidt mere end almindelig diesel olie, men har mange fordele, se her: https://www.dccenergi.dk/gtl.aspx
https://havneguide.dk/da/nyheder/flere-havne-med-nyt-braendstof-0

Der er også mulighed for at tilbyde flydende vinterplads i havnen såvel som indendørs eller udendørs vinteropbevaring på land hos Alpina Marine på Bådebyggervej 1 i Næstved, hvor bådene løftes på land med 30 ts yachtkran direkte fra kanalen. Her tilbydes “full service” til sejlerne, se her: https://alpina-marine.dk/vores-loesninger/

NYHED:
Alpina Marine tilbyder 10% rabat til alle bådejere i Søfronten Lystbådehavn på alle varer på hjemmesiden, som ikke allerede er nedsat.
Kontakt Daniel på info@alpina-marine.dk for at få opsat en konto.
Besøg webshopppen her: https://alpina-marineudstyr.dk/