Ansøg bådplads

Det er gratis at blive skrevet på venteliste til en bådplads.

Venligst udfyld nedenstående formular og afvent svar.


  Vi har desværre pt. en venteliste til bådpladser. Det er svært at vurdere ventetiden, fordi der ofte er opsigelser eller omrokeringer når nogen sælger deres båd eller bytter til en anden størrelse, som giver mulighed for en ledig plads som eventuelt passer til en båd som er på ventelisten.

  Sæsonleje (fra 1/4 – 1/11) afhænger af pladsbredden, se havnetariffen.

  Søfronten Lystbådehavn er en privatejet lystbådehavn, vi har gratis trådløst internet og gode toilet-/badefaciliteter samt lækker badestrand.
   
  Brug af slæbestedet samt P-tilladelse (udleveres af havnefogden) til vore P-båse er inkluderet i pladslejen (i det omfang der er ledige pladser).
   
  Fra tanken på servicebroen sælger vi miljøvenlig Shell GTL Fuel til Shell’s listepris. Det er et røg- og lugtfrit produkt, som især er en kæmpefordel for motorbåde, som oplever røg, lugt og sod på agterdækket. Produktet koster lidt mere end almindelig diesel olie, men har mange fordele, se her:
  https://www.dccenergi.dk/gtl.aspx

  +

  Vent ikke for længe med reservation af vinteropbevaring:

  ALPINA MARINE på Bådebyggervej 1 i Næstved er Sydsjællands største marinecenter med ny 30 tons bådkran og 30 meter høj mastekran på eget kajanlæg, 2200 m2 isoleret bådhal, 750 m2 ny båd-telthal, 600 m2 opvarmet udstillings- og klargøringshal med både til salg i kommission mv., reparations- og sprøjtehaller, motorværksted, marineforretning, webshop mv., altsammen beliggende på 23.000 m2 egen sikret og overvåget grund direkte til kanalen mellem Næstved og Karrebæksminde med årligt 150-200 både til inden- og udendørs vinteropbevaring. Reservationer til næste vinter er i fuld gang.

  Her tilbydes optagning, opbevaring og søsætning af motorbåde og sejlbåde med og uden mast på samt de fleste former for forsikringsskader, vedligeholdelses- og reparationsopgaver.

  ALPINA MARINE APS “Full-Service til Bådfolket”
  Bådebyggervej 1, 4700 Næstved
  Email: info@alpina-marine.dk
  Tel : 61607779 (Daniel)

  Web: www.alpina-marine.dk
  FB: https://www.facebook.com/Alpina-Marine/

  Dit samtykke:

  Ved at benytte Søfronten Lystbådehavn og Alpina Marine giver du samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger.

  Jeg giver samtykke til, at Søfronten Lystbådehavn må indhente, registrere, behandle og opbevare mine personoplysninger til for administration af mit leje af bådplads i Søfronten Lystbådehavn.

  Personoplysninger er blandt andet navn, adresse, e-mail, telefonnummer og kontooplysninger.

  Jeg giver endvidere samtykke til, at Søfronten Lystbådehavn må videregive mine personoplysninger, i det omfang der er nødvendigt for at administrere min leje af bådplads i Søfronten Lystbådehavn.

  Jeg bekræfter, at jeg er bekendt med mine rettigheder i forbindelse med Søfronten Lystbådehavns behandling af mine personoplysninger, herunder at jeg kan tilbagekalde mit samtykke.